Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Андрій Садовий не скористається літаком Петра Димінського, бо боїться, що його не зрозуміє львівська громада

Андрій Садовий не скористається літаком Петра Димінського, бо боїться, що його не зрозуміє львівська громада, — повідомив міський голова інформаційному центру ФК «Карпати».
«Міському голові не личить літати літаками, що їх оплачують бізнесмени. Громада міста мене не зрозуміє. У мене є вибір – прийняти запрошення в.о. прем’єр-міністра Юрія Єханурова або запрошення Петра Димінського. Я обираю зустріч з Єхануровим. Вона відбудеться завтра о 12:00», — заявив міський голова.
Нагадаємо, 2 червня у прямому ефірі ЛТБ відбудеться прес-конференція щодо ситуації навколо стадіону «Україна», ініційована Петром Димінським, на яку почесний президент ФК «Карпати» запросив міського голову Львова Андрія Садового та голову Львівської обласної ради Мирослава Сеника. Голова ЛОР погодився взяти участь у прес-конференції, а міський голова відмовився, оскільки завтра перебуватиме у Києві на засіданні Кабміну. Як повідомив «Гал-info» Петро Димінський, він готовий оплатити чартерний літак для того, щоб міський голова встиг на прямий ефір.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ