Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Андрій Садовий не задоволений роботою керівництва Личаківської та Шевченківської райадміністрацій

Міський голова не задоволений роботою голови Личаківської РА району Ореста Тура та його заступника Володимира Олійника, а також голови Шевченківської райадміністрації Зеновія Курила – повідомила в. о. начальника управління ЖКГ Марія Желіско.

За її словами, зараз розглядається питання про їхнє звільнення із займаних посад. Більше того, як додала начальник юридичного управління Гелена Пайонкевич, також міська рада направила в прокуратуру матеріали для відкриття кримінальних справ, поки що за фактом, але, можливо, у перспективі і проти когось із цих посадових осіб. Так, у Личаківському районі голова райадміністрації дав дозвіл товариству співвласників „Газда” на вулиці Теліги, 18 побудувати 18 гаражів. Як пояснила Гелена Пайонкевич, дозволу на будівництво цих гаражів ніхто із членів цього товариства не мав, так само, як і дозволу на користування цією ділянкою. „Це самовільне будівництво на самовільно захопленій території, жоден із документів, які нам надало це товариство, не має жодної підстави, тому зараз частину документів ми направляємо у прокуратуру для відкриття кримінальної справи, а частина піде в суд. ЛМР вимагатиме знесення цих гаражів”, — наголосила Гелена Пайонкевич. Прикметно, що членом цього товариства, а також співвласником одного з гаражів є голова Личаківської РА.
Що ж до претензій до голови Шевченківської райадміністрації, то вони полягають в тому, що він видав розпорядження про передачу на реалізацію на біржі майна Львівського ремонтно-будівельного управління в той час, як ця справа знаходилась в суді. „Майно Львівського ремонтно-будівельного управління належить Львівській міськраді, однак в серпні цього року Галицький райсуд Львова видав незаконну постанову про його відчуження та реалізацію. Ми подали апеляційну скаргу, а голова Шевченківської райадміністрації все одно попри це видав розпорядження про реалізацію цього майна на біржі”, — зазначила Гелена Пайонкевич.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ