Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Андрій Садовий обіцяє зробите все можливе, щоб захистити львів’ян від зростання цін на газ

Міський голова Львова Андрій Садовий звертатиметься до уряду з проханням вирішити проблему, яка постане перед громадянами у зв’язку з підвищенням цін на газ.
«Я мав розмову з фахівцями і, за їхньою інформацією, на початок вересня ціна за газ буде близько тисячі гривень за метр кубічний, а до кінця року вона може плавно дійти до 230 доларів. Тобто ціни на тепло зростуть у чотири рази», – сказав сьогодні, 25 травня, під час брифінгу Андрій Садовий. Він порадив львів’янам встановлювати лічильники на тепло і пообіцяв відновити програму, згідно з якою мешканці сплачуватимуть лише 50% вартості встановлення лічильника, решту коштів надаватиме місто. Зі свого боку, міський голова пообіцяв робити все можливе, щоб захистити мешканців Львова: «Я піду на будь-який крайній крок в межах чинного законодавства України”, – сказав Андрій Садовий.
За його словами, вже три дні поспіль у Ратуші відбуваються нараді з приводу підвищення цін на газ.
Нагадаємо, згідно з постановою Національної комісії з регулювання електроенергетики № 400 і 401 від 30.03.06 та  постанов уряду № 128 від 9.02.06 і № 605 від 29.04.06, з 1 травня підвищено ціни і тарифи на газ і електроенергію для населення на 25%, а з 1 липня 2006 року  вартість газу підвищується ще в два рази. 23 та 24 травня у Львові тривали акції протесту просфпілкових організацій та соціалістів проти необґрунтованого підвищення тарифів на газ та електроенергію.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ