Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Андрій Садовий оголосив, що братиме участь у президентських виборах

Мер Львова, лідер «Об'єднання «Самопоміч» Андрій Садовий оголосив, що подаватиме свою кандидатуру на участь у виборах Президента України. Про це повідомили в прес-службі «Самопомочі»
Андрій Садовий

Про це він заявив на зустрічі з організаторами молодіжного форуму «#Молодвіж» у коворкінгу «Communa».

«Моя мета дуже проста і складна водночас - відновити вашу віру в Україну. Перед вами сьогодні весь світ, але збудувати свою власну країну можливо лише тут. Я пропоную вам боротися за неї разом!» - заявив Андрій Садовий. 

За його словами, ключовими елементами кампанії стануть «мобілізація молоді, розрив корупційної кругової поруки в політиці і технологічна модернізація країни». 

«Ми відстали від світових лідерів на десятки років. Мусимо сконцентрувати всі сили і інтелект нації, аби наздогнати світ. Це питання національної безпеки і виживання. Інакше не буде ані добробуту, ані щастя, ані перемоги у війні. Але все в наших руках і нам під силу», - наголосив мер Львова. 

Садовий пообіцяв найближчим часом оприлюднити склад команди, з якою піде на вибори, та закликав до об‘єднання усі сили, які підтримують ідею «рішучих змін».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ