Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Андрій Садовий отримав у подарунок валізу з корисними речами та ідеями львів’ян

«Комсомольська правда в Україні» вручила міському голові Львова Андрію Садовому валізу з ідеями львів'ян. Подарунок міському голові став підсумком проекту «Город Замечательних Идей», під час якого газета обговорювала з мешканцями найбільших міст України проблеми їхніх мегаполісів. Газета переконана, що проблеми конкретного міста можуть вирішити тільки його мешканці. Усі пропозиції львів’ян "Комсомолка" збирала у "валізу ідей", яку й вручила Андрію Садовому.

Окрім ідей львів’ян, журналісти поклали до валізи бандану – щоб усі бачили, що міський голова – передусім голова; свисток – щоб підлеглі знали, коли міський голова починає «кипіти»; калькулятор без кнопки «мінус» – щоб можна було лише додавати, помножувати, і чесно розділяти; блокнот – щоб зазначати важливі дати та справи; набір кольорових фломастерів – щоб змальовувати справи у сприятливих тонах; будильник та велику банку кави – щоб забув про сон на найближчі 5 років; лопату – щоб докопувався до суті проблем; пакет ґрунту – недоторканий запас комунальної землі; та дві солонки – із сіллю та піском для зимових доріг.
Окрім міського голови Львова, подібні валізи від «Комсомолки» отримали міські голови Києва, Харкова, Одеси, Запоріжжя, Сімферополя, Донецька, Дніпропетровська та Луганська.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ