Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Андрій Садовий під час поїздки до Києва провів низку робочих зустрічей з представниками центральних органів влади

Міський голова Львова Андрій Садовий вчора прибув з дводенного відрядження з Києва, яке тривало з 19 по 20 липня. В Києві Андрій Садовий провів низку робочих зустрічей з представниками центральних органів влади. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

  Зокрема, під час зустрічі з віце-прем’єр-міністром, головою оргкомітету зі святкування 750-річчя Львова В’ячеславом Кириленком було узгоджено перелік заходів під час ювілейних святкувань у Львові.
 Міністр фінансів Віктор Пинзеник погодився перевести кошти, призначені для закупівлі нового електротранспорту у Львові з 4-го кварталу на 3-й, що дозволить запустити нові тролейбуси на лінії до 750-річчя Львова.
 Під час зустрічі Андрія Садового з головою Фонду держмайна України Валентиною Семенюк вони обговорили питання недоцільності приватизації Львівського іподрому. Процедура передачі іподрому на баланс міста повинна завершитись до кінця року. Таку ідею підтримав також міністр аграрної політики Олександр Барановський. Наразі майно іподрому перебуває на балансі його відомства.
 Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко погодився з необхідністю відновлення діяльності та розширення особового складу львівського міського ДАІ.
 Під час зустрічі Андрія Садового з міністром транспорту та зв’язку Вікторем Бондарем було обговорено тему розширення львівського летовища. Міністр також пообіцяв сприяти в передачі приміщення колишнього дитячого садку на вулиці М. Рильського, 9 з балансу ”Укрпошти” на баланс міста, що дозволить міській владі найближчим часом відновити діяльність цього дитячого дошкільного закладу.
 Також міністр охорони навколишнього середовища Павло Ігнатенко пообіцяв виділити з державного бюджету додаткові кошти на рекультивацію Грибовицького сміттєзвалища.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ