Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Андрій Садовий планує кожну сесію міськради починати з інформації про стан грального бізнесу у Львові

Андрій Садовий планує кожну сесію Львівської міської ради розпочинати з інформації щодо стану грального бізнесу у Львові. Про це міський голова заявив сьогодні, 21 вересня, під час сесії ЛМР.

За його словами, він незадоволений роботою із ліквідації несанкціонованих гральних автоматів у Личаківському та Франківському районах Львова. На наступній сесії ЛМР, яка відбудеться через два тижні, Андрій Садовий знову хоче заслухати керівництво цих районів щодо роботи з ліквідації незаконних об’єктів грального бізнесу. Як повідомив на сесії заступник міського голови Василь Білоус, відколи почала діяти ухвала міськради про впорядкування грального бізнесу, в нашому місті ліквідовано 505 гральних автоматів – це приблизно 25% усього грального бізнесу Львова.
Особливо активно почали працювати правоохоронні сторони та санепідемстанція, податкова з перевірки об’єктів грального бізнесу у вересні. Так, обласна СЕС впродовж серпня-вересня провела 27 рейдів на об’єктах грального бізнесу, за підсумками яких оштрафовано сім осіб та видано дев’ять заборон на функціонування об’єктів грального бізнесу. Львівська міліція, як повідомив головний правоохоронець Львова Олег Попов, у вересні провела 163 перевірки об’єктів грального бізнесу, за результатами яких виявлено, що 5 об’єктів працювали без патентів, 103 без погоджень із СЕС і 89 – без погодження з пожежною службою.
Під час проведених рейдів було виявлено, що у 13 об’єктах господарювання перебували неповнолітні в час, коли діти повинні бути у школі. ДПІ міста Львова, як повідомив начальник інспекції Роман Дидимус, провела повну інвентаризацію гральних місць у Львові. За його словами, на сьогодні в нашому місті функціонує 2614 гральних автоматів, з яких патенти мають лише 2589.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ