Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Андрій Садовий планує залучити у Львів мільярд доларів інвестицій

Андрій Садовий, перебуваючи на посаді міського голови Львова, планує залучити у Львів 1 мільярд доларів інвестицій – про це він сказав на підписанні Меморандуму про співпрацю з питань залучення інвестицій в економіку Львова між владою міста та  Західноукраїнською філією Європейської Бізнес Асоціації.
За його словами, як сказано в його передвиборній програмі, він планує залучити 1 мільярд доларів для Львова. Садовий додав, що зараз ведуться переговори із сінгапурською компанією, яка хоче у Львові збудувати готель. Також тривають переговори з німецькою компанією, яка займається прибиранням офісних приміщень, вона готова розпочати свою діяльність у Львові та зайнятися прибиранням одного з районів міста замість ЖЕКів. Як додає Андрій Садовий, до кінця року має відкритись центр будівельних матеріалів „Епіцентр”. Сума вкладених інвестицій – 20 млн доларів. Кількість робочих місць – 250 чоловік.
Андрій Садовий додав, що інвестор у Львові повинен почувати себе, як удома, тобто потрібно створити відповідні умови. „Людина хоче мати гарантію, що її діяльність не буде збитковою”, - сказав він.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ