Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Андрій Садовий подав на затвердження депутатського корпусу виконком у складі лише восьми осіб

Виконком у складі лише восьми осіб подав на затвердження депутатського корпусу міський голова Львова Андрій Садовий. Зокрема, у склад виконкому мають увійти Андрій Садовий, секретар міськради Володимир Квурт, керуючою правами голова запропоновано Марту Литвинюк. Крім цього, у склад виконкому пропонується включити Миколу Одуху, Віктора Башука, Василя Жовкву, Василя Косіва, Олега Попова.
На посади заступників Андрій Садовий пропонує на посаду першого заступника Миколу Одуху, заступника міського голови з питань економіки та соціальної політики Віктора Башука, Заступника з питань інженерного господарства Василя Жовкву, заступника міського голови з питань гуманітарної політики - Василя Косіва.
Нагадаємо, у склад попереднього виконкому входило 18 осіб, проте вчора, 3 травня, міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що кількість членів виконавчого комітету Львівської міської ради буде скорочено. За його словами, кожен член виконкому відтепер матимиме конкретну посаду і нестимиме відповідальність за прийняті рішення.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ