Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Андрій Садовий пообіцяв, що до кінця року нічний Львів буде максимально освітлено

Тетяна Крушельницька вимагає надати інформацію про освітлення львівських вулиць у нічний час і з відповідним запитом депутат міськради звернулася сьогодні під час сесії Львівської міської ради.

За словами Тетяни Крушельницької, як вона зауважила, дуже багато вулиць Львова і не тільки на окраїнах, а й в центральній частині міста, ввечері не освітлюються, отож депутат попросила, щоб до наступного засідання сесії депутатському корпусу надали інформацію про те, чому в нічний час у Львові не освітлюється дуже багато вулиць.
Як запевнив міський голова Андрій Садовий, до кінця цього року міська влада максимально освітлить нічний Львів. „Справді, освітлення нічного Львова - це дуже велика проблема, ми вже неодноразово порушували це питання, і виявилося, що за нічне освітлення місто сплачує аж 27 коп. за кілоВатт, в той час, як мало би платити 7 копійок. Причиною того, що ми так сильно переплачуємо, є те, що не встановлено спеціальних лічильників, отож зараз разом із керівництвом „Львівсвітла” ми це питання вирішуємо”, — наголосив Андрій Садовий.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ