Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Андрій Садовий попросив учасників передвиборних перегонів не провокувати конфлікти

Кандидат на посаду міського голови Львова Андрій Садовий спростував інформацію про нібито намір використати заходи з вшанування пам’яті Патріарха Йосипа Сліпого для передвиборної агітації. Саме таку інформацію було оприлюднено у ЗМІ.  Про це повідомила прес-служба Андрія Садового.
3 лютого представники штабу Андрія Садового домовились про проведення зустрічі з виборцями у кінотеатрі ”КІНО” на Сихів, яка мала б відбутись 19-го лютого о 15.30. Як виявилось, чиновники Сихівської адміністрації, у власності якої перебуває кінотеатр, одночасно дали згоду на проведення в той самий час заходу з вшанування пам’яті Патріарха Йосипа Сліпого. Про це представники штабу Андрія Садового дізнались лише учора, 16 лютого. Чи стала така ”накладка” наслідком недбалості чиновників, чи свідомою спробою спровокувати конфлікт, наразі не відомо.
Розуміючи важливість заходу з вшанування пам’яті Патріарха, штаб Андрія Садового відмовився від свого попереднього наміру проводити захід у приміщенні кінотеатру. Однак враховуючи, що інформація про зустріч уже набула розголосу, Андрій Садовий таки зустрінеться з львів’янами. Зустріч відбудеться на вулиці, поблизу приміщення кінотеатру.
Андрій Садовий попросив не робити штучних спроб створити конфлікт навколо цієї ситуації, а також сподівається, що надалі Церкву не будуть втягувати в передвиборну боротьбу. ”Протягом останніх тижнів виборчі провокації стали все частішими. Кандидати-двійники, обкидування фарбою біг-бордів – такі речі насторожують. Я прошу учасників виборчого процесу доводити свою правоту шляхом конкретних справ і законної агітації”,  - зазначив Андрій Садовий.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ