Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Андрій Садовий пропонує на посаду редактора газети «Ратуша» Ярославу Вовк

Міський голова Львова Андрій Садовий пропонує на посаду редактора газети «Ратуша» теперішнього керівника прес-служби міськради Ярославу Вовк. Про це він заявив 18 травня під час сесії ЛМР.

Щоправда, оскільки діючого редактора Миколу Савельєва не зняли з посади, отож пропозиція Андрія Садового викликала спротив у депутатського корпусу ЛМР через недотримання процедури звільнення та, відповідно, призначення редактора газети «Ратуша». Як повідомив секретар депутатської комісії з депутатської етики Сергій Смірнов, комісія вчора прийняла рішення рекомендувати ЛМР перенести питання про призначення редактора газети «Ратуша», оскільки воно ще не підготовлене в юридичному аспекті для затвердження на сесії.
Щоправда, міський голова запевнив, що попередньо це питання було обговорено зі всіма депутатськими фракціями, отож відтягувати його не потрібно. Перенесення розгляду питання про перенесення питання про призначення редактора не пройшло і за голосуванням депутатів ЛМР, „за” проголосувало лише 42 депутати.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ