Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Андрій Садовий проти продажу приміщень, які можна здавати в оренду

Міський голова Львова Андрій Садовий на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради дав повторне  доручення  начальнику управління житлово-комунальним комплексом Миколі Винничуку провести повну інвентаризацію нежитлового майнового комплексу  з зазначенням хто, що і на яких умовах орендує. Мета інвентаризації виявити об’єкти, які не числяться на обліку в управління, і дотримання цільового  призначення орендованих приміщень. Також розглянути підняття орендної  по деяких пунктах. Зокрема Микола Винничук сказав, що можна підняти оредну плату для кафе і об’єктів грального бізнесу.     Детальніше розглядатиметься  проблема використання приміщень бюджетними установами, оскільки багато з них просто відмовляються платити конпенсаційну орендну плату. Андрій Садовий запропонував переглянути політику передачі приміщень в оренду з правом викупу.
«Продавати майно міста  це продавати курку, яка несе золоті яйця. Найкращий спосіб заробити гроші  це тримати майно і здавати його в оренду, - зазначив Андрій Садовий.
Микола Винничук повинен провести нараду з цього приводу з начальниками усіх структур, які мають дотичність до порядку нарахування і збору коштів з оренди нежитлових приміщень. 
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ