Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Андрій Садовий склав присягу міського голови Львова на Біблії видання Івана Федорова

Сьогодні, 25 квітня, новообраний міський голова Львова Андрій Садовий під час урочистої сесії ЛМР склав присягу, поклавши руку на примірник Острозької Біблії першодрукаря Івана Федорова та примірник Конституції України. На цьому ж засіданні від імені новообраних депутатів Львівської міської ради склала присягу депутат Львівської міської ради 5-ти скликань Тетяна Крушельницька. Голова ЛМ ТВК Олег Щербаков вручив Андрію Садовому традиційні символи влади міського голови — символічні ключі від ратуші, колар та печатку. Під час присяги ключі, якаі виготовлені із срібла, лежали на церемоніальній подушці, шитій золотими і срібними нитками, на печатці зображено герб Львова – лев у брамі з трьома вежами і написом латиною «Sigilum magistratus Reg. Metropol.Leopol».
На урочистій сесії ЛМР був присутній міський голова Львова у 1991-1994 роках Василь Шпіцер, щодо інших колишніх міських голів Львова, то як зазначив Андрій Садовий, відповідаючи на запитання «Гал-info» вони також були запрошені на церемонію, однак з різних причин не прийшли на неї. На урочистій сесії  ЛМР також був присутній народний депутат від БЮТ Андрій Шкіль а також два екс-депутати Верховної Ради Михайло Косів та Володимир Цибулько. За дорученням новообраного міського голови депутати ЛМР поклали квіти до пам’ятників Тарасові Шевченку, Михайлові Грушевському та першому міському голові Львова Богдану Котику.
Під час свого виступу Андрій Садовий заявив що збирається періодично звітуватися перед львів’янами про виконану роботу і закликає депутатів так само це робити. За словами Андрій Садового посаду міського голови він сприймає як дуже велике зобов’язання перед мешканцями Львова і обіцяє зробити все для того щоб жителі міста були ним задоволені. «Я особисттим прикладом буду показувати як потрібно працювати, сьогодні Львову потрібна максимальна консолідація, я б сказав навіть мобілізація зусиль в ім’я покращення життя наших мешканців. Наше місто має показати Україні приклад консолідації та забути про всі чвари і нарешті почати нормальну роботу» — наголосив Андрій Садовий під час привітального виступу.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ