Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Андрій Садовий створив робочу групу з вирішення передачі гуртожитків на Вагоновій у комунальну власність

18 травня ввечері міський голова Львова Андрій Садовий зустрівся з мешканцями двох гуртожитків на вулиці Вагоновій, 7 та Вагоновій, 20. Ці гуртожитки перебувають у статутному фонді ВАТ “Львівський мотозавод”. На зустріч із мешканцями запросили і генерального директора заводу Ярослава Романіва. Усі побутові проблеми мешканців цих гуртожитків мають одну причину – гуртожитки не передані на баланс міста. Про це повідомив відділ громадських зв’язків Львівської міської ради.
Під час зустрічі міський голова створив робочу групу, до складу якої увійшли заступник  міського голови з питань житлово-комунального господарства Ігор Базарник, голова Залізничної райадміністрації Василь Цяпка, генеральний директор ВАТ “Львівський мотозавод” та ініціативна група з чотирьох мешканців цих гуртожитків. Робоча група вирішуватиме питання передачі гуртожитків у комунальну власність, розселення мешканців зі спільних кімнат та вирішення побутових проблем. Перше засідання робочої групи відбудеться наступного понеділка у приміщенні Залізничної районної адміністрації.
Минулого четверга така ж зустріч міського голови відбувалася з мешканцями будинків на вулиці Керчинській, 13. Створена там робоча група вже працює над вирішенням проблем у будинках цього мікрорайону. Міський голова зазначив, що відтепер щотижня зустрічатиметься з мешканцями “проблемних” будинків у різних районах міста.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ