Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Андрій Садовий, який практично самоусунувся від міських справ, звинувачує БПП у львівських негараздах

Керівник фракції Блоку Петра Порошенка у Львівській міській раді Петро Адамик звинуватив міського голову Андрія Садового у черговій брехні стосовно вчорашніх подій в Львівській міській раді.

Нагадаємо, вчора за повідомленням прес-служби ЛМР, невідомі особи виламали двері до міської ратуші та ввірвались всередину.

Невідомі особи виламали двері до міської ратуші та ввірвались всередину

У свою чергу, міський голова Львова Андрій Садовий, який практично усунувся від всіх справ у місті, і займається передвиборчим піаром на центральних телеканалах і практично живе останні місяці в Києві, звинуватив в цих подіях представників партії БПП у Львові.

"Я дуже сподіваюсь, що і в цій абсолютно дикій ситуації, яка зараз відбувається у Львові (обливання фарбою людей, побиття і напади з ножами на працівників Ратуші) і за якою стоять представники партії БПП у Львові", - зокрема зазначив Садовий.

Натомість, керівник фракції Блоку Петра Порошенка у Львівській міській раді Петро Адамик зазначив, що ці звинувачення є черговою брехнею Андрія Садового.

"У своєму дописі він (Андрій Садовий, - ред.) посилається на якихось "бариг", які вчинили бійку в міській раді сьогодні. Туди ж він для чогось (відомо для чого) приплітає і БПП.

Звертаюсь до вас Андрію Івановичу не як ефемерне БПП, а як керівник фракції Блоку Петра Порошенка у Львівській міській раді. Дуже зручно, з київських партійних офісів коментувати події у Львові. Якби до львів’ян сьогодні вийшли б ви, а не помічники, заступники і т.д. то такої ситуації можна б було уникнути. Ви зробили заручниками своїх амбіцій і працівників міської ради, і всіх львів’ян. Знайома тактика, коли попереду вас ідуть жінки ( добре що не діти) чи не так ?

Як керівник фракції офіційно і відповідально заявляю що БПП жодним чином не причетна до бійки в міській раді. Всі звинувачення щодо БПП – відверта та цинічна брехня.

Я і мої колеги засуджуємо використання насилля при вирішенні будь яких суперечок. Водночас з сумом констатую, що тактика Садового, побудована на брехні, маніпуляціях та грі у «велику політику» і стала основним призвідником такої ситуації", - зокрема зазначив Петро Адамик.

Однак депутатка "Самопомочі" Ірина Подоляк, звинувачує у "захопленні Ратуші" громадські організації "Сокіл", "Розвиток громади", а також ВО "Свободу" та представників Національного корпусу і Української спілки учасників АТО.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ