Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Андрій Садовий з депутатами почистив Львів від сміття

Міський голова Львова Андрій Садовий, а також депутати міської ради сьогодні, 16 вересня 2006 року, взяли участь у загальноміській толоці — про це «Гал-info» повідомила прес-секретар міського голови Наталя Міхнова. За її словами, міський голова разом із журналістами, депутатами ЛМР та іншими чиновниками міськради прибирав сміття на Лисій горі у парку «Знесіння». Зібрали декілька мішків сміття. 

Нагадаємо, сьогодні у м. Львові з метою поліпшення благоустрою, санітарного стану та підготовки міста до святкування 750-річчя Львова триває загальноміська толока. Відповідне розпорядження підписав міський голова Андрій Садовий.
Районним адміністраціям доручено розробити заходи з підготовки Львова до святкування 750-річчя, довести їх до відома всіх підприємств, установ і організацій районів та проконтролювати виконання.
Виконавчі органи міської ради організовують роботу підпорядкованих підприємств та служб, які приводитимуть до належного санітарного стану території, закріплені за ними. Головну увагу звернуть на території біля основних магістралей і вулиць, прибудинкові території, на санітарний стан проспектів, площ, парків, скверів, кладовищ тощо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ