Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Андрій Садовий запропонував Миколі Савельєву посаду радника з питань преси

Андрій Садовий запропонував Миколі Савельєву посаду радника з питань преси – повідомив «Гал-info» головний редактор газети «Ратуша».
 За словами Миколи Савельєва, він ще не дав відповіді міському голові, однак вже зараз може заявити, що не пристане на цю пропозицію: «Вчора я зустрічався з Андрієм Садовим, ми розмовляли 23 хвилини і не дійшли порозуміння по дуже багатьох питаннях. Сьогодні міський голова говорить про концепцію реформування газети, але, як в мене склалось враження, її не те що немає зараз, але в майбутньому її ніхто не буде розробляти», — зазначив Микола Савельєв.
За словами Миколи Савельєва, Андрій Садовий збирається звільнити майже весь журналістський колектив і залишити лише кількох журналістів в інформаційному відділі, щоправда, Микола Савельєв абсолютно не має нічого проти того, щоб депутати міськради звільнили його з посади редактора газети „Ратуша”, якщо буде аргументовано причини звільнення, наразі ж пропозиція міського голови про призначення редактором Ярослави Вовк створює юридичну колізію, оскільки Савельєва з посади редактора ще ніхто не звільнив, тоді як на цю посаду вже пропонують Ярославу Вовк.
Як запевняє міський голова, він збирається закрити „Ратушу” з метою економії коштів, ба вважає недоцільним витрачання коштів на газету, однак за рахунок тих грошей які витрачаються на газету „Ратуша”, можна видавати три таких вісники, які планує створити Андрій Садовий.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ