Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Андрій Садовий запросив на розмову представників громадських організацій, які протестують проти реставраційних робіт на площі Ринок, але вони на цю зустріч не прийдуть

Андрій Садовий запросив на розмову представників громадських організацій, які протестують проти реставраційних робіт на площі Ринок, але вони на цю зустріч не прийдуть, — повідомив «Гал-info» голова Громадського форуму Львова Олег Мацех. За його словами, з прес-службою міського голови було ще кілька тижнів тому узгоджено, що ця зустріч відбудеться сьогодні, 5 липня, міський голова о 14.00-15.00. Однак, прес-служба Львівської міської ради повідомила, що міський голова просить перенести її на 16.00. Натомість п’ять громадських діячів, які мають претензії до реставраційних робіт, і, нагадаємо, подали в суд на Андрія Садового з вимогою скасувати розпорядження міського голови про відновлення робіт на площі Ринок, сьогодні якраз перебувають на судовому засіданні у цій справі.
 «Ми не можемо покинути це судове засідання, Андрій Садовий, хоча є відповідачем у справі, натомість на нього не прийшов, є його адвокат. Отож, зустріч очевидно доведеться відмінити. Ми будемо просити, щоб міський голова зустрівся з нами десь о 18.00 або 19.00», — пояснив Олег Мацех.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ