Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Політика

Андрій Садовий запросив НКРЕКП провести виїзне засідання у Львові

Сьогодні на засіданні виконавчого комітету мер Львова Андрій Садовий озвучив ініціативу та запросив НКРЕКП найближчим часом провести виїзне засідання у Львові, щоб встановити економічно обґрунтовані та справедливі тарифи на теплопостачання та гаряче водопостачання. Нагадаємо, під час цього засідання прийнято рішення про зміну розміру нарахувань за теплову енергію, послуги з централізованого опалення і централізованого постачання гарячої води. Відтак, платіжки за грудень для мешканців міста будуть меншими на 26%. Як зазначив міський голова Львова, у середньому в квитанціях будуть суми на 100−300 грн менші. Про це інформує прес-служба ЛМР.

«В нас, як правило, всі вітають українців зі святами хорошими словами. Ми сьогодні вітаємо львів’ян конкретними добрими справами. А саме — в січні люди отримають платіжки за тепло, де в середньому на 26% ціна буде меншою. Тобто, це від 100 до 300 грн буде менша сума нарахувань, залежно від спожитого тепла. Я думаю, що це хороший подарунок для всіх мешканців міста Львова.

Паралельно ми запрошуємо весь склад НКРЕ — це державний регулятор, щоб вони приїхали до Львова, і тут дали можливість нам разом попрацювати, щоб такі тарифи були впродовж наступних місяців. Тому що ми сьогодні говоримо тільки про платіжки за грудень, які люди побачать в січні у своїх поштових скриньках", — прокоментував міський голова Львова Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ