Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Андрій Садовий затвердив програму заходів на травень в рамках святкування 750-річчя м. Львова

Міський голова Львова Андрій Садовий підписав розпорядження “Про проведення централізованих загальноміських заходів 5-7 травня 2006 року в рамках святкування 750-річчя м.Львова” — про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

 Цим розпорядженням у зв'язку з проведенням централізованих загальноміських заходів 5-7 травня 2006 року в рамках святкування 750-річчя м.Львова затверджено програму централізованих загальноміських заходів 5-7 травня 2006 року в рамках святкування 750-річчя м.Львова. 
Міський голова доручив  Львівському міському управлінню УМВСУ у Львівській області та управлінню муніципальної дружини надати допомогу організаторам у дотриманні громадського порядку під час проведення загальноміських заходів. Управлінню транспорту і зв'язку доручив забезпечити зміни руху пасажирського автотранспорту на пр.Свободи з 5 по 7 травня 2006 року відповідно до програми централізованих загальноміських заходів та інформувати перевізників про внесені зміни до маршрутів під час проведення заходів.
Управлінню  промисловості  та  підприємництва  Адрій Садовий доручив посприяти організаторам заходів у проведенні вуличної торгівлі 6 травня 2006 року на пр.Свободи.
Управлінню охорони здоров’я — забезпечити надання медичної допомоги під час проведення заходів.
Організаторам святкового концерту на майдані перед театром опери та балету ім.С.Крушельницької доручив укласти угоду з Галицькою районною адміністрацією на прибирання території на пр.Свободи після проведення заходу 6 травня 2006 року.
Також міський голова доручив підтримувати порядок відповідно до встановлених санітарних норм та встановити біотуалети та дотримуватись встановлених звукових норм.
Відповідальність за стан зелених насаджень, громадський порядок та безпеку громадян під час проведення заходів лежить на організаторів.                  

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ