Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Андрій Садовий знову показав своє упереджене ставлення до львівської газети „Ратуша”– Микола Савєльєв

Сьогодні мер міста Львова вкотре показав своє упереджене ставлення до газети „Ратуша” через те, що хотів виділити тільки половину із необхідних коштів для роботи видання, а також намагався нівелювати обґрунтовані розрахунки. Про це у коментарі „Гал-info” повідомив головний редактор газети „Ратуша” Микола Савєльєв.
„На рішення депутатів щодо виділення коштів на фінансування газети „Ратуша” вплинуло і обґрунтування розрахунків, які надали працівники газети, і підтримка місцевих ЗМІ, і також акція голодування та протесту частини колективу працівників газети”, – розповів Микола Савєльєв.
„Хочу наголосити, що пан Садовий сьогодні показав себе не з найкращого боку. Чому він вирішив профінансувати нашу газету тільки на половину відповідно до поданих розрахунків. А чому він вирішив не третю частину коштів виділити? Це можна порівняти із ситуацією, коли вам пошиють гарний костюм, але штани зроблять із однією штаниною. Не зовсім гарний вигляд. Чогось не вистачає. Саме так хотів повести себе із нами мер міста сьогодні”, – розповів Микола Савєльєв.
Він зазначив, що на ситуацію, що склалася навколо видання „Ратуша”, має великий вплив позиція міської прокуратури Львова, яка покриває дії міського голови, а також не порушує кримінальних справ за публікаціями у пресі.   
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ