Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Андрій Садовий знову спробує віддати Ганущину 40 млн гривень

Питання про прийняття у власність територіальної громади м. Львова нежитлових будівель на вул. В. Короленка, 7 одне з перших на найближчому пленарному засіданні ЛМР.

Нагадаємо, Львівська обласна рада ухвалила рішення продати місту приміщення на Короленка, 7 за 40 мільйонів гривень. При цьому, попередньо на аукціоні його намагались продати за 35 мільйонів гривень, а оціночна вартість приміщення становить 25 мільйонів. 

11 липня, сесія міської ради Львова, після тривалих дискусій депутатів, не підтримала рішення про виділення з міського бюджету субвенції в розмірі 40 млн грн для обласної ради, яка натомість мала передати місту приміщення для Центру Опіки Сиріт.

Натомість, депутатський корпус Львівської міської ради пропонує Львівській обласній раді передати на баланс ЛМР приміщення на вулиці Короленка, 7 безкоштовно, а за кошти міського бюджету провести ремонт та допомогти УГКЦ облаштувати Центр опіки сиріт. Таким чином, спільними зусиллями обласних та міських депутатів у Львові з’явиться сучасний багатофункціональний дитячий центр для сиріт з усієї області.

Андрій Садовий в свою чергу не полишає спроб вмовити міських депутатів таки заплатити за дані приміщення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ