Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Андрій Садовий зустрівся з бургомістром Лейпцига Буркхартом Юнгом

Досвід Лейпцига в будівництві виставкового комплексу, стадіону та летовища може бути використаний у Львові - про це домовились міський голова Львова Андрій Садовий та бургомістр Лейпцига Буркхарт Юнг під час зустрічі 14 червня у Лейпцигу, де міський голова Львова перебував з приватним візитом. Андрій Садовий також запросив бургомістра на святкування 750-річчя Львова. Сторони домовились розглянути можливість налагодження тіснішої співпраці між Львовом і Лейпцигом.
„Лейпциг є містом-партнером Кракова, Краків є нашим містом-побратимом, відтак може скластись такий трикутник, який буде продукувати дуже цікаві проекти та ініціативи для Європи”, – повідомив Андрій Садовий. За словами міського голови Львова, найбільш цікавим є досвід Лейпцига у створенні потужного виставкового комплексу: „З будівництвом цієї суперсучасної споруди Лейпциг фактично став однією з виставкових столиць Європи. Я бачу великі перспективи Львова в цьому напрямку. Якщо буде правильно визначена стратегія, то знайдуться і місця для таких комплексів і інвестори.”
Андрій Садовий також повідомив, що формат приватного візиту до Лейпцига за власні кошти він обрав задля економії бюджетних коштів: „Ситуація у місті зараз не така, щоби використовувати гроші з бюджету для таких поїздок, але їздити потрібно. Про Львів мають знати в Європі, а ми повинні брати звідти все найновіше і найцікавіше”.
Повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ