Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Андрій Садовий зустрівся з переможцями Всеукраїнського конкурсу «Найкращий читач року – 2006»

Сьогодні, 14 вересня, у Ратуші міський голова зустрівся з дітьми, які стали переможцями Всеукраїнського конкурсу «Найкращий читач року - 2006», а це 90 дітей зі всієї України – повідомили „Гал-іnfо” у відділі громадських зв’язків Львівської міської ради.

 Юним читачам дуже сподобалось наше місто, особливо архітектура. Вони висловили бажання ще раз приїхати сюди в гості. Діти дякували міській владі за можливість побувати на форумі. Андрій Садовий пообіцяв дітям, що Львів ставатиме щораз кращим.
 На згадку про наше місто діти отримали від міського голови Львова ювілейні монети, які випущені до 750-річчя Львова.
Нагадаємо, Всеукраїнський конкурс „Найкращий читач року” проводився у два етапи: перший етап, що тривав з 5-го до 30 квітня, передбачав визначення найкращого читача у школі чи в бібліотеці (бралася до уваги читацька активність, ерудованість), на другому етапі, що тривав з 5 травня до 5 червня, - переможці першого етапу на обласному рівні брали участь у вікторинах, виступали з доповіддю про улюблену книгу. Журі визначало трьох переможців, яких нагороджували титулом „Найкращий читач року”, дипломами та головними призами – подорожжю до Львова для участі у Форумі видавців та у великому пізнавально-розважальному фестивалі дитячого читання „Книгоманія-2006”. У конкурсі брали участь учні 7-9 класів.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ