Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Андрій Садовий зустрівся з представниками Фонду соціального захисту інвалідів та ЛОО «Союз Чорнобиль Україна»

Сьогодні відбулася зустріч міського голови Львова Андрія Садового із представниками громадських організацій ЛОО «Союз Чорнобиль Україна» і Фонду соціального захисту інвалідів. Під час зустрічі, на якій також був присутній заступник міського голови з питань містобудування і землеустрою Андрій Павлів, йшлося про вирішення проблеми щодо офісного приміщення вищезгаданих громадських організацій за адресою – площа  Маланюка, 6.
Варто зазначити, що згідно з рішенням міської ради від 11.02.2004 будинок за адресою – площа Маланюка, 6 підлягає знесенню. Як розповіла «Гал-info» керівник прес-служби Львівської міськради Наталка Міхнова, громадські організації ЛОО «Союз Чорнобиль Україна» і Фонд соціального захисту інвалідів орендують у цьому будинку офісні приміщення й обіцяють акції громадської непокори при спробах реалізувати необґрунтоване, на їхню думку, рішення міськради попереднього скликання. Громадські організації вважають, що будинок на площі Маланюка, 6 є цінною пам’яткою культури та архітектури. Міські архітектори натомість переконані, що будівля ненадійна і дисонує серед навколишніх забудов.
Було досягнуто домовленості про те, що міський голова у найближчий вівторок побуває у цьому будинку, де на місці поспілкується із представниками громадських організацій, огляне приміщення.
Також незабаром відбудуться громадські слухання за участю фахівців, проектантів, де обговорюватиметься доля цього будинку.
Після цього, як зазначив міський голова, питання буде винесене на розгляд виконавчого комітету Львівської міської ради.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ