Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Андрій Садовий звернувся до мешканців Львова, керівників райадміністрацій, ЖЕКів, підприємств із закликом долучитися до прибирання міста

Андрій Садовий об’їздив майже усі райони міста і спостерігав за процесом підготовки Львова до Великодня. Він зазначив, що місто не зовсім готове до свята, тому й вирішив ще раз звернутися до керівників районних адміністрацій, ЖЕКів, підприємств та мешканців міста.  Пповідомляє прес-служба Андрія Садового.
Зокрема, у своєму зверненні Андрій Садовий зазначив: “Шановні львів’яни, напередодні Великодня хочу звернутися до Вас із проханням подбати про наше місто і підготувати його до свята. Нам потрібно навести лад на територіях підприємств та організацій, прибрати ділянки біля магазинів і кафе, подбати про чистоту у подвір’ях наших будинків.
Наш  спільний обов’язок – гідно підготувати Львів до свята. Саме тому я звертаюся до кожного керівника підприємства чи організації із закликом прибрати свої ділянки. Окремо звертаюся до голів районних адміністрацій та керівників ЖЕКів з проханням організувати і очолити цю роботу на місцях. Закликаю кожного мешканця міста Львова взяти участь у наведенні порядку і прибиранні територій навколо своїх будинків. Нехай кожен озирнеться навколо себе. Чи прибрано біля його помешкання? Чи не розкидали його діти сміття у подвір’ї? Чи не зламали поштових скриньок? Прибрати і полагодити це ми повинні разом.
Нехай порядок у місті кожен почне із себе, а ще заохотить до цього свого сусіда. “Самопоміч” також не стоятиме осторонь: активісти та волонтери об’єднання долучаться до прибирання міста. Я буду вдячний усім за допомогу в підготовці Львова до величного свята Христового Воскресіння. Дорогі львів’яни! До свята залишилися лічені дні. Не будьте байдужими. Подбайте про чистоту  у своєму куточку рідного міста.”
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ