Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Андрій Шкіль не заперечує голосування фракції за подолання вето на закон про Кабмін

«Накладення Президентом вето на Закон «Про Кабінет Міністрів України» є природним явищем, як і накладання вето на будь-який інший закон», – повідомив у коментарі «Гал-info»народний депутат України Андрій Шкіль.
За його словами, Віктор Ющенко має дуже багато пропозицій і зауважень до закону, який регулює усю структуру виконавчої влади і глави держави. «Проте навіть у випадку врахування концептуальних поправок Президента вето потрібно долати у Верховній Раді для набуття чинності цього Закону, який потрібен нашій державі», – зазначив Андрій Шкіль.
Нагадаємо, вчора Віктор Ющенко повернув у Верховну Раду для повторного розгляду Закон «Про Кабінет Міністрів України» і сьогодні парламентська антикризова коаліція має намір подолати накладене вето на цей закон. Джерело у Партії регіонів повідомило "Українській правді", що у четвер вночі було домовлено, що БЮТ допоможе подолати вето на закон про Кабмін в обмін на те, що антикризова коаліція підтримає закон про опозицію та про імперативний мандат. При цьому джерело не бачить проблем в ухваленні закону про опозицію, оскільки він був узгоджений членами робочої групи. Водночас співрозмовник назвав безглуздими і неконституційними як закон про імперативний мандат, так і урядову редакцію закону про Кабмін, оскільки „у них є неконституційні положення”.
Протестуючи проти подолання вето Президента, «Наша Україна» блокує трибуну Верховної Ради.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ