Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Андрій Шніцар вирішив не позиватися до ЗМІ, але збільшив суму моральної шкоди від Сергія Уварова

Депутат новообраної Винниківської міської ради Андрій Шніцар, як і обіцяв, звернувся до суду з позовом до колишнього міського голови Винник Сергія Уварова щодо образи честі та гідності. Щоправда, він дещо змінив свої первинні плани і збільшив суму морального відшкодування з 1 грн до 1699 грн.

Своє рішення Андрій Шніцар пояснив «Гал-info» так: «Після розмов з депутатами міської ради я зрозумів, що такий моральний урок на Уварова не вплине, а сума в 1699 грн бодай трохи відіб’ється на його фінансах. Плюс витрати на адвоката. Хай людина, яка не вміє спілкуватися, хоча б заплатить за це».
Андрій Шніцар вирішив також не позиватися з Інтернет-виданням «Вголос» та Агентством новин «Прес-тайм», які оприлюднили інформацію, яку він вважає образливою. «Ці ЗМІ свідомо надрукували ту статтю, щоб попіаритися. І мій позов буде для них лише додатковою рекламою», – сказав «Гал-info» Андрій Шніцар.

Як вже повідомляло «Гал-info», підставою позову Андрія Шніцара до Сергія Уварова став матеріал, оприлюднений на «Вголосі» 28 березня 2006 року в розділі «Хреніка»  під заголовком «Уваров помітив у винниківському НСНУ голубих і бісексуалів», де зокрема було зазначено, що кандидат Андрій Шніцар «приходив на дільницю у нетверезому стані і копав ногами столи, рвав бюлетені і кричав, що „я вже недоторканий”. Раніше Андрій Шніцар планував вимагати від Сергія Уварова відшкодувати моральну шкоду в розмірі 1 гривні, а від «Вголосу» та «Прес-тайму» – спростувати недостовірну інформацію.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ