Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Андрій Скрипник: Серед боржників „Львівобленерго” – Личаківський цвинтар та Олеський замок

Загальний борг закладів охорони здоров’я Львівщини за спожиту електроенергію становить 306 тис. 089 грн. Станом на сьогодні найбільшим боржником є Львівська лікарня швидкої медичної допомоги, що на Топольній, сума боргу - 91 тис. грн., а також 5-та комунальна міська клінічна лікарня (вул. Чупринки), борг – 32 тис. грн., за їх фінансування відповідає Львівська міськрада, - зазначив у коментарі „Гал-іnfо” директор з маркетингу ВАТ „Львівобленерго” Андрій Скрипник.
„Загальний борг закладів освіти області становить 553 тис. 267 грн. У загальній сумі заборгованості частка з державного бюджету становить 167 тис. 500 грн., з місцевого – 385 тис. 187 грн. Одним з найбільших боржників є центральна бухгалтерія закладів освіти Шевченківської РА, борг - 59 тис. Окрім того, Залізнична РА за спожиту електроенергію у школах заборгувала 119 тис. грн.”, - зазначив Андрій Скрипник.
Борг закладів культури, які фінансуються з місцевого бюджету, за його словами, становить 27 тис. грн., з них 6 тис. 795 грн. заборгував Історико-культурний музей-заповідник «Личаківський цвинтар», ще 6 тис. 700 грн. - Львівська галерея мистецтв на вул. Коперника. Борг з держбюджету становить 8 тис. 184 грн., і 8 тис. 100 грн. боргу належить Львівському національному музею ім. Андрея Шептицького.
„Нагадаю, що Олеський замок був відключений від електропостачання через 58 тис. грн. боргу за спожиту електроенергію. Проте керівництво „Львівобленерго” пішло назустріч, на вихідні дні відновило електропостачання. Станом на сьогодні установа оплатила 20 тис. грн., борг становить 37 тис. грн.”, - каже Андрій Скрипник.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ