Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Андрій Соколов у список БЮТ до міської ради не просився

БЮТ самовільно включив Андрія Соколова 38-м номером у виборчий список блоку до Львівської міської ради, — повідомив «Гал-info» голова Незалежної профспілки освітян Львівщини Андрій Соколов. За словами Соколова, обласне керівництво блоку жодних переговорів з цього приводу з ним не вело. Більше того, як зазначив голова Незалежної профспілки освітян Львівщини, БЮТ не те, що не узгодив з ним своє рішення, а взагалі не попередив Соколова, що висуває його кандидатом до міської ради.
«Жодних переговорів про те, щоб увійти у списки БЮТ до міської ради я не вів. Я є 2-м номером у виборчому списку партії „Реформи і Порядок” до обласної ради — це мій усвідомлений вибір. Крім цього, я як голова обласного профспілкового руху взагалі не бачу себе депутатом міської ради. В мене нема політичних амбіцій та якихось інтересів, щоб йти у міські депутати. В облраду натомість я йду для того, щоб мати можливість просувати інтереси профспілок і працювати на благо організації, яку очолюю», — говорить Андрій Соколов.
Як зазначив голова Незалежної профспілки освітян Львівщини, він не подаватиме документів на реєстрацію кандидатом в депутати до міської ради від Блоку Юлії Тимошенко і на своє 38-ме місце у списку не зголошуватиметься.
«Я не знаю, чим обласне керівництво БЮТ керувалося, коли приймало рішення включити мене у свій список, можливо, вони вважаю, що це має бути велика честь для мене. Проте, БЮТ, на мою думку, є абсолютно далеким від профспілкової діяльності, отож жодних інтересів у своїй участі в цій політичній силі я не вбачаю», — прокоментував Андрій Соколов.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ