Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Андрій Стецьків ініціює звіт Садового, а Садовий звітувати не хоче

Депутат Львівської міської ради Андрій Стецьків сьогодні на засіданні сесії ЛМР звернувся до керівництва міськради, щоб до порядку денного сесії міськради включити звіт міського голови Львова за діяльність органів виконавчої влади та звіт посадових осіб, призначених міськрадою, за річну діяльність. Однак міський голова Андрій Садовий наголосив, що на своїй посаді він ще не перебуває року і звітувати зараз буде просто абсурдним: „Якщо ви хочете, щоб міський голова прозвітував, то ми можемо це зробити. Давайте, я буду звітувати на кожній сесії ЛМР, доведемо ситуацію до абсурду. Треба перед тим, як говорити про звіт, з’ясувати, чи це питання господарське, чи політичне. Ми вже бачили той політичний тиск в обласній раді під час звіту голови ЛОДА – вся Україна про це говорила. Чи ми хочемо, щоб така ситуація повторилась у Львівській міській раді?” — заявив Андрій Садовий.
Натомість Андрій Стецьків наголосив, що в цьому питанні немає жодної політики: „Я не розумію, чому ви, Андрію Івановичу, бачите в моїй пропозиції якийсь політичний підтекст? По-моєму, Львівська міськрада зуміла показати приклад, як зосередитися на вирішенні господарських питань, обминувши всяку політику, просто перед початком нового року, початком формування нового бюджету та прийняттям програм було б логічно прослухати звіт керівництва міста, щоб дізнатися реальну ситуацію у Львові”, — відповів Стецьків.
Щоправда, міський голова наголосив, що звітуватиме обов’язково, але в першій декаді 2007 року, коли збере інформацію про всі найважливіші соціально-економічні показники.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ