Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Андрій Стецьків ще не вирішив, чи судитиметься зі „Львівською газетою”, але справедливості точно вимагатиме

Андрій Стецьків ще не вирішив, чи судитиметься зі „Львівською газетою”, але справедливості точно вимагатиме — про це депутат Львівської міської ради, голова бюджетної комісії повідомив „Гал-info”. Сьогодні, 25 грудня, Андрій Стецьків провів для журналістів екскурсію своїм помешканням у відповідь на публікацію в „ЛГ” про те, що майже 800 тисяч гривень, які передбачалися на святкування 750-річчя Львова, пішли на переобладнання горища під мансарду в будинку на вул. Насипній, 7, де, власне, і мешкає Стецьків. За словами Стецьківа, він вимагатиме спростування інформації про нього, яка була надрукована в „ЛГ” у статті „Три крапки від КВУ” за 21 грудня, якщо ж досягти згоди не вдасться, то подаватиме на газету в суд.
„Звичайно, що я буду вивчати в юридичному ракурсі це питання, але для мене судитися — це не самоціль. Просто мені неприємно, що моє ім’я подали в поганому ракурсі, — наголосив Андрій Стецьків. — Перед святкуванням 750-річчя Львова були відремонтовані три будинки на вул. Насипній, в тому числі і будинок, в якому мешкаю я. У моєму будинку, зокрема, був проведений ремонт даху і благоустрій території. Ніякої мансарди, як написано в матеріалі „Львівської газети”, ніхто не робив. Дах у нас в спільному користуванні і мансард там немає. Я ж мешкаю в 2-кімнатній квартирі, площею 49 кв. метрів, з яких 34 кв. метри – житлова площа”.
Як наголосив Андрій Стецьків, у черзі на ремонт його будинок — на вул. Насипній, 7 — був затверджений Львівською міськрадою ще в 2005 році, бо він справді вимагав ремонту.
„Я винний лише у тому, що живу в будинку, в якому зробили ремонт. Мені, напевно, треба виселитися в Лисиничі, жити в наметі, щоб в нікого не виникало ніяких запитань”, — скаржиться Андрій Стецьків.
На думку депутата, ця публікація може бути пов’язана із тим, що він не вигідний комусь на посаді голови бюджетної комісії ЛМР, особливо напередодні прийняття міськрадою бюджету Львова на 2007 рік. Щоправда, конкретних прізвищ Андрій Стецьків називати не хоче, каже, що спершу повинен розібратися в ситуації, а тоді вже робити якісь припущення.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ