Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Андрій Стецьків у майбутній міськраді хоче очолювати комісію з питань депутатської діяльності, самоврядування та зв’язків ради або бюджетну комісію, а Тарас Сосновський планує працювати в комісії економічної політики та підприємництва

Андрій Стецьків у майбутній міській раді хоче очолювати комісію з питань депутатської діяльності, самоврядування та зв’язків ради, яку очолював досі, або ж бюджетну комісію, — повідомив «Гал-info» депутат міськради, кандидат від блоку «Наша Україна» у депутати ЛРМ. За його словами, кого висувати на ті чи інші посади у міськраді п’ятого скликання «НУ» визначатиметься наступного тижня. Наразі ж керівництво міського блоку збирає побажання своїх майбутніх депутатів стосовно того, де вони хотіли б працювати.
«Зараз в «Нашій Україні» йде нормальний робочий процес. Ми обговорюємо, якими мають бути майбутні комісії. Базовими, звичайно, будуть діючі комісії, але, як свідчить практика, деякі питання треба розділяти, отож у самому переліку депутатських комісій можуть бути зміни. На рівень же якихось прізвищ ми ще не виходили», — пояснив Андрій Стецьків.
Стосовно свого місця у майбутній міськраді визначився ще один „нашоукраїнець”, колишній голова Комітету підприємців Львівщини Тарас Сосновський. Як повідомив «Гал-info» Сосновський, від планує працювати в комісії економічної політики та підприємництва. Щоправда, поки що не думав над тим, чи головою, чи просто членом цієї комісії.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ