Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Андрій Таран скасував діяльність Проектного офісу реформ міноборони

Міністр оборони України Андрій Таран підписав документ, яким скасовано наказ 2016 р, що регламентував діяльність Проектного офісу реформ. Проектний офіс реформ був консультативно-дорадчим органом.

Як повідомила Гал-інфо прессекретар Міністра оборони України Світлана ПавловськаМіністерство оборони України є центральним органом виконавчої влади та воєнного управління. І сьогодні, як ніколи, керівництвом Міністерства оборони України та командуванням ЗС прикладаються зусилля для проведення реформування на стратегічному рівні, в галузі управління людськими ресурсами та в оборонно-промисловому комплексі.

Саме ці три напрямки визначені пріоритетними для підтвердження з боку міністерства оборони США прогресу у впровадженні оборонної реформи в Україні.

Тому, наказом Міністра оборони України Андрія Тарана введено в дію Директорат оборонної політики для реалізації мети та цілей оборонної реформи в Україні. Маю зазначити, що керівництво міністерства оборони України у даному напрямку тісно співпрацює з стратегічними радниками — представниками оборонних відомств країн-членів Альянсу. Кожен з радників має значний досвід служби та перебування на керівних посадах у збройних силах своїх країн. Дане співробітництво є вкрай важливим для реалізації реформування в рамках діяльності Директорату.

До Директорату оборонної політики можуть прийти працювати всі, хто готовий брати участь у реформуванні оборонного відомства. Запрошуємо членів Проектного офісу припинити засмічувати інформаційним простір своїми маніпуляціями та взяти участь у конкурсах на державну службу аби працювати на штатних посадах в Директораті.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ