Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Андрію Парубію не залишилося нічого, окрім як прийняти позицію голови облради Мирослава Сеника щодо обрання трьох заступників облради

На фракційному засіданні блоку „Наша Україна” Львівської обласної ради голова ЛОР Мирослав Сеник запропонував обирати трьох заступників, а не чотирьох, як це було ним же запропоновано під час першого сесійного засідання ЛОР. Таким чином, депутат облради Андрій Парубій не фігуруватиме у числі претендентів на крісло в президії сесійного залу облради. У коментарі «Гал-info» Андрій Парубій зазначив, що погоджується з ініціативою голови ЛОР і ніколи не вів боротьбу за посади.  
   Це позиція голови Львівської обласної ради, і мені залишається тільки прийняти її, — сказав Андрій Парубій, — я ніколи не гнався за посадами і намагався бути там, де важче, і там, де я міг принести найбільше користі».
Вчора, 10 травня, на фракційному засіданні НУ було прийнято рішення про висунення трьох заступників голови облради. Заступники обиратимуться на завтрашньому сесійному засіданні ЛОР.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ