Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Андрію Садовому пропонували перетворити „Самопоміч” у політичну партію

Якщо Андрій Садовий стане міським головою Львова, ГО „Самопоміч” і надалі існуватиме, проте реорганізується, — повідомив 2 березня під час прес-конференції лідер ГО „Самопоміч” Андрій Садовий.
„Що стосується прийому та скарг громадян — ці повноваження перебере на себе Львівська міська рада. Однак все, що стосується юридичного супроводу, як правильно написати скаргу, звернення, як розібратися в ситуації — це залишиться в компетенції „Самопомочі” ще на багато років. Третій елемент, який, на мою думку, є одним із основних — це питання контролю. Навіть якщо до влади в місті прийде свята людина — це великі повноваження і діяльність міського голови обов’язково треба буде контролювати. Цей напрямок контролю насамперед візьме на себе партія „Пора” та багато інших партій демократичного спрямування, а також громадські організації, серед яких і „Самопоміч”, — наголосив лідер об’єднання
Поряд з тим, Андрій Садовий не відкидає, що після виборів джерела фінансування „Самопомочі”, можливо, зміняться.
„Багато міжнародних благодійних організацій зверталися до мене, щоб ми написали бізнес-проект, бо вони хочуть пожертвувати кошти „Самопомочі”, — зазначив Садовий, відповідаючи на запитання „Гал-info”.
Проте, за словами Андрія Садового, стосовно „Самопомочі” до нього також зверталися різні політичні партії, які пропонували перетворити її у політичну силу. Однак, як зазначив Андрій Садовий, він відмовився.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ