Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Англійську до Євро освоїли вже 11 тисяч міліціонерів

До Євро-2012 англійську мову уже вивчили 11 тисяч українських міліціонерів та ще 17 тисяч правоохоронців продовжують навчання. Про це повідомив прес-секретар МВС України Володимир Поліщук.

«Вивчення англійської мови співробітниками органів внутрішніх справ, які будуть задіяні в забезпеченні охорони громадського порядку та безпеки громадян під час проведення Євро-2012, здійснюється у вузах МВС, в системі службової підготовки, а також самостійно. Після закінчення зазначених курсів проводяться відповідні іспити, і визначається рівень володіння працівників іноземною мовою», - сказав Володимир Поліщук.

Також, за його інформацією, близько восьми тисяч курсантів, випускників та працівників вищих навчальних закладів МВС до початку чемпіонату володітимуть англійською мовою на розмовному рівні і зможуть надавати практичну допомогу приймаючим містам у спілкуванні з іноземними гостями.

«Під час Євро-2012 передбачається чергування в кожній черговій частині міськрайлінорганів англомовного співробітника ОВС з виділенням для нього окремої телефонної лінії для спілкування з нарядами міліції за допомогою мобільного зв'язку», - сказав прес-секретар відомства.

Інформаційний центр Україна-2012

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ