Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ані Лорак підтримала фестиваль для вихованців дитбудинків «Назустріч мрії»!

IV-ий Всеукраїнський Фестиваль дитячої творчості «Назустріч мрії» підтримують багато популярні артисти, серед яких і співачка Ані Лорак. Виконавиця разом з Дмитром Дікусаром, тенором GODO 'та Оленою Шоптенко візьмуть активну участь в якості членів журі та запрошених зірок у найближчому відбірковому турі Фестивалю, який відбудеться 6 лютого в Одесі, – повідомили організатори.

 

«Ми зробимо все можливе, щоб нагород і переможців було якомога більше», - заявила журналістам Євгенія Карр, Почесний Президент Фестивалю. І ці слова підтверджуються вже 60-ма фіналістами двох відбіркових турів, що пройшли в Херсоні та Запоріжжі. І це тільки початок, адже попереду ще 8 міст і, власне, сам Фестиваль, який пройде в столиці з 29 травня по 1 червня.

 

Талановитих вихованців дитячих будинків та шкіл-інтернатів оцінювали популярні зірки шоу-бізнесу, які після конкурсу влаштували хлопцям і всім гостям незабутні концерти. У рамках херсонського відбіркового туру виступили багато артистів, але справжній зоряний ажіотаж розгорівся навколо співака і композитора Макса Барських, що видав напередодні Нового року свій дебютний альбом. Співак родом з Херсона, тому публіка з особливою підтримкою брала виконавця. У Херсоні і в Запоріжжі ажіотажними були виступи і молодий романтичної співачки Аліни Гросу, яка представила свої нові пісні, які встигли стати хітами: «Мокрі вії» і «Мелом на асфальті», відеокліпи на які активно ротуються на ТБ. Публіка в двох містах також гаряче прийняла відомого тенора GODO ', який є головою суддівської колегії. А під пісні Аріни Домскі, яка виступає в Запоріжжі, вихованці дитячих будинків та шкіл-інтернатів, а також гості відбіркового туру почали танцювати «повільні танці».

 

Фестиваль «Назустріч мрії» вже заручився підтримкою багатьох публічних персон і селебрітіз, серед яких: Євгенія і Шон Карр, GODO ', Ані Лорак, Ірина Білик, Наталія Бучинська, Євгенія Власова, Макс Барских, Тетяна Піскарьова, Аліна Гросу, Kishe, ТНМК, Мила Нітіч, Олена Шоптенко, Дмитро Дікусар, групи «Друга Рiка» і «Пара Нормальних», Ольга Фреймунт, Олександр Педан, Київська студія балету «Тодес», театр-студія «Sonyx» і цирк «Кобзов».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ