Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Антон Дукач потрапив у ТОП-8 на Австрійському етапі кубка націй з санного спорту

Сьогодні, 22 січня, в австрійському Інсбруці відбувся 8-й етап Кубка націй з санного спорту сезону 2020/2021 років. Про це повідомили Гал-інфо у пресслужбі Відділення НОК України у Львівській області.
Антон Дукач

За підсумком заїздів троє українських санкарів і два чоловічі екіпажі зуміли кваліфікуватися на етап Кубка світу, який відбудеться в суботу і неділю також в Інсбруці.

У змаганнях чоловіків в одномісних санках успішно відібралися представник Тернопільщини Андрій Мандзій і львів'янин Антон Дукач - вони посіли, відповідно, 6 і 8 місця. А в одномісних санках серед жінок з 17-го місця кваліфікувалася на головний старт Юліанна Туницька. Львів'янки Олена Смага та Олена Стецків зайняли, відповідно, 19-те і 20-те місця і залишилися за бортом австрійського етапу Кубка світу.

І зрештою два чоловічі екіпажі на двомісних санках відібралися на етап Кубка світу - львівський екіпаж Ігор Стахів/Андрій Лисецький з 10-го місця, тернопільського-львівський Ігор Гой/Ростислав Левкович - з 12-го. Ще один львівський екіпаж Вадим Микиєвич/Богдан Бабура став 16-м і не пройшов кваліфікацію на етап Кубка світу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ