Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Антикорупційний комітет ВР знову не зміг зібратися для розгляду е-декларування громадських активістів

Антикорупційний комітет ВР знову не зміг зібратися для розгляду е-декларування громадських активістів, - УНІАН.

Сьогодні вранці Комітет Верховної Ради України з питань запобігання та протидії корупції знову не зміг зібратися для розгляду питань щодо е-декларування для громадських активістів. Про це у коментарі УНІАН повідомив член комітету, позафракційний народний депутат Юрій Дерев’янко.

“Сьогодні другий раз мав засідати комітет. Другий раз «героїчно» був зірваний. Сьогодні для кворуму не вистачало однієї людини, щоб відбулося засідання. Ім’я цієї людини, якої не вистачало, - виконуючий обов’язки голови комітету, який вдруге не прийшов (мається на увазі депутат від “Народного фронту” Юрій Савчук — УНІАН)”, - сказав парламентарій.

Дерев’янко нагадав, що, незважаючи на те, що напередодні голова ВР Андрій Парубій дав доручення зібратися комітету сьогодні о 09.00, від фракції “Народний фронт” «жодної людини на комітеті не було».

Водночас депутат нагадав, що законопроекти, які стосуються питання е-декларування для громадських активістів, можуть бути включені до порядку денного сесії, але без рішення профільного комітету розглядатися не можуть. На запитання, чи може ще відбутися сьогодні засідання комітету,

Дерев’янко сказав: “Ми готові робити спробу №3, спробу №4 і спробу №5. Але в житті, в реалії — малоймовірно”.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ