Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Антимонопольний комітет оштрафував «Львівгаз» на 19 тисяч гривень

На засіданні Тимчасової адміністративної колегії Антимонопольного комітету України, яке відбулося у Львові, прийнято рішення, згідно з яким, за порушення конкуренційного законодавства по газопостачанню та газифікації на «Львівгаз» накладено штраф у розмірі 19 тисяч гривень – повідомили у прес-службі Львівського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України.
Визнано, що Товариство при знятті газових лічильників для проведення їх експертизи, у багатьох випадках встановлювало технологічні перемички, замість встановлення в таких випадках абоненту лічильника з підмінного фонду «Львівгазу», чим порушувало нормативні вимоги. Такі дії Товариства призводили до нарахувань обсягів спожитого газу зазначеним абонентам за нормами споживання, які більш як на 80% перевищували оплату за показами лічильника.
Крім того, визнано, що Товариство необґрунтовано завищувало вартість послуги з видачі технічних умов на газифікацію промислових об'єктів і промислових котелень.
В процесі провадження у справі по газопостачанню та газифікації «Львівгаз» визнало та усунуло ці порушення шляхом вжиття необхідних організаційних заходів та зменшило ціну на зазначену послугу з 635,26грн. до 431,06 грн.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ