Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією  |  Cуспільство  |  Культура

«Антитіла» за п'ять місяців волонтерської діяльності зібрала для військових понад 4 млн грн

Група «Антитіла» за п'ять місяців волонтерської діяльності зібрала для українських військових, які перебувають в зоні АТО, більше 4 млн. гривень. Як розповів Cultprostir соліст команди Тарас Тополя, всі закупівлі для армії музиканти роблять особисто і власноручно доставляють на передову. Про це пише Cultprostir.

«По-іншому не можна. Інакше все осяде по дачах горе-офіцерів, - зізнався Cultprostir Тополя. - Найефективніше допомагають в нашій справі ефіри в засобах масової інформації та особисті звернення. Звичайно, використовуємо соцмережі, які одночасно є і платформою для оповіщення, і інструментом по збору коштів. Закликаємо на концертах. Використовуємо комплексний підхід».

За словами фронтмена групи, за останній місяць так званого перемир'я обсяги допомоги помітно зменшилися. «Гроші йдуть слабо, а звернення солдат, навпаки, почастішали. І списки необхідного ростуть. Доводиться подвійно сильніше напружуватися, але ми не здаємося. Як, втім, і солдати на передовій», - розповів музикант.

«Антитіла» постійно отримують підтримку з боку інших артистів і публічних людей інших професій. «Сергій Притула, Марія Бурмака, Юрій Журавель, Соломія Вітвіцька, Крістіна Нгуен... Може, когось забув, але це десятки відомих людей, які публічно і непублічно підтримали нашу ініціативу», - сказав Тополя.

Нагадаємо, що цієї осені «Антитіла» знаходяться в українському турі за участю струнного квартету. Найближчі концерти відбудуться в таких містах: Олександрія (19 листопада), Світловодськ (20-е), Кременчук (21-е), Комсомольськ (23-е).

cultprostir.com.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ