Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Апартаменти для найменших: в житловому комплексі AVALON COMFORT відкрили сучасну дитячу кімнату

Свято для найменших, радість для батьків: 5 травня в житловому комплексі AVALON COMFORT від компанії AVALON INC. відкрили новеньку дитячу кімнату. Яскраве відкриття було наповнене і дзвінким сміхом малечі, і щасливими посмішками дорослих, які вже переїхали у нові квартири.

Музика, розваги, шоу бульбашок і море кольорових повітряних кульок – що ще треба для дитячого щастя? Від веселих забав з аніматорами та героєм-Авалончиком відволікти дітей було неможливо. Ще більше захвату викликала нова кімната, розташована на першому поверсі. Малюки одразу ж взялися досліджувати найцікавіші закутки, тестувати меблі та іграшки і знайомитися з новими друзями.

«Кімната для дітей і їх батьків – це ідеальне рішення для мам. Я теж мама, тож знаю, наскільки це важливо, щоб було де погуляти, коли, наприклад, йде дощ і не хочеться кудись далеко їхати, - каже Юлія Лебедєва, керівник відділу продажу та маркетингу компанії  AVALON INC. - Тому ми й створили таку територію, де молоді сім'ї могли спілкуватися, дітки разом погратися, подружитися, а мами краще познайомитися одна з одною. І всі наші житлові комплекси ми облаштовуємо правильною інфраструктурою та територією, де і дорослі, і діти можуть товаришувати, спілкуватись і зростати разом».

В AVALON INC. наголошують: такий крок зумовлений прагненням завжди йти назустріч мешканцям квартир, прислухаючись до їх побажань і потреб. Саме тому в кожному із семи Житлових комплексів AVALON INC., і вже зданих, і тих, що перебувають на етапі будівництва, пропонують щось цікаве та особливе для найменших. Зокрема, в AVALON GARDEN на Пороховій компанія втілила соціальний проект, виділивши цілу квартиру площею понад 460 квадратних метрів під Дитячий будинок сімейного типу. А в AVALON COMFORT, турбуючись про дозвілля малюків та зручність матусь, створили затишну та яскраву кімнату, що нагадує міні-апартаменти: тут є і маленька кухня, і зручні меблі, і дошка для малювання. До того ж, на території кожного із семи житлових комплексів AVALON INC. завжди є сучасні дитячі та спортивні майданчики.

 «Ми обирали спеціально в AVALON квартиру, і тут нам дуже подобається, - розповідає Ірина, яка живе в  AVALON COMFORT та завітала на свято з малечею, - Місце розташування гарне, наче недалеко від центру міста, але немає великих доріг, великого шуму машин. Тут зелено, є дерева, є чим дихати.  Ну а в новій кімнаті мами зможуть спілкуватися, коли дітки будуть гратися між собою, якась соціалізація буде у дітей. Це єднатиме жителів нашого будинку».

«Нам підійшла і локація, і цінова політика, - говорить Ігор, мешканець будинку, - Зараз нас все влаштовує: близькість інфраструктури, що тут велика прибудинкова територія, є стоянка, де можна лишити машину, школи. Ну а для кімнати наша Яночка ще, напевно, трохи маленька, але я думаю, ми будемо користуватися нею вже через півроку-рік».

Брати участь в житті мешканців навіть після здачі об’єкту в експлуатацію – одне з головних правил компанії AVALON INC., яка у кожному житловому комплексі втілює цікаві рішення, покликані зробити життя зручнішим.

«Ми завжди робимо більше, ніж від нас очікують люди, - зазначає Юлія Лебедєва, керівник відділу продажу та  маркетингу компанії  AVALON INC. – Наприклад, в AVALON COMFORT ми додатково облаштували парковку, шлагбауми, великий спортивний майданчик з  тренажерами, щоб зробити життя мешканців ще комфортнішим. Мабуть, тому люди, молоді сім’ї обирають житло від AVALON INC. І ми вдячні їм за їх вибір та надзвичайно цінуємо їхню довіру».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ