Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Апеляційний суд Львова сьогодні продовжить судовий розгляд апеляційної скарги Миколи Порайка на рішення Галицького районного суду

Апеляційний суд Львова сьогодні, 20 квітня, продовжить судовий розгляд апеляційної скарги Миколи Порайка на рішення Галицького районного суду — повідомив «Гал-info» кандидат на міського голову Львова. За його словами, 19 квітня відбулося перше слухання у справі. Суд застухав сторону-позивача, а сьогодні має заслухати свідків у справі та членів Львівської міської Територіально-виборчої комісії.
Як зазначив Микола Порайко, судді Апеляційного суду виявилися значно об’єктивнішими і неупередженішими, аніж судді Галицького районного суду Львова.
Нагадаємо, 19 квітня під час прес-конференції Микола Порайко заявив, що Галицький районний суд під час розгляду справи порушив вісім статей Конституції України. Зокрема, відмовив позивачам у заслуховуванні свідків, які могли надати цінну інформацію про фальсифікації з протоколами ДВК, віхдилив вимогу у витребуванні з міської ТВК оригіналів протоколів для вивчення у судовому засіданні, відмовив позивачам у розгляді скарг та актів про порушення виборчого законодавства в день виборів, які були подані Територіально-виборчій комісії.
Кандидати на міського голову Львова Микола Порайко, Світлана Куспись та Василь Куйбіда вимагають скасування результатів виборів міського голови.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ