Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Апеляційний суд області скасував рішення Господарського суду щодо тарифів на теплопостачання

Апеляційний суд області скасував рішення Господарського суду щодо тарифів на теплопостачання, — повідомляє прес-служба львівської міської ради. 25 жовтня 2006 року Апеляційний господарський суд Львівської області скасував рішення Господарського суду Львівської області від 24. березня 2005 року про визнання недійсним рішення  виконавчого комітету Львівської міськради від 18 жовтня 2002 року «Про впорядкування тарифів на послуги з теплопостачання» із змінами та доповненнями, а також рішення виконавчого комітету від 3 жовтня 2003 року «Про впорядкування тарифів на теплову енергію та послуги з теплопостачання”.
 Нагадаємо, що позивачем у цій справі виступив директор ТзОВ «Формула» Теодор Дяків, який називав нові тарифи неправомірними. Протягом місяця Теодор Дяків може оскаржити це рішення у суді вищої інстанції.
 Проте, як повідомив «Гал-info» Теодор Дяків, швидше за все «Формула» не оскаржуватиме рішення Апеляційного суду.
«Коли ми подавали цей позов, то мали на меті впорядкувати тарифи на тепло, а міська влада, зволікаючи із судовим розглядом фактично три роки, довела до такої ситуації, що якщо б Апеляційний суд не скасував рішення Господарського суду, то тільки ЛКП «Львівтеплоенерго» отримало б борг перед споживачами за чотири опалювальні сезони у розмірі 60 млн грн. Якщо добитися зараз скасування рішень виконкому міської ради щодо тарифів на тепло енергію, будь-який із кредиторів «Львівтеплоенерго» зможе оголосити це підприємство банкрутом. Ми цього не хочемо, отож швидше за все не будемо оскаржувати рішення Апеляційного суду», — пояснив Теодор Дяків.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ