Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Апеляційний суд винесе рішення у справі скасування тарифів на послуги теплопостачання 25 жовтня

11 жовтня в Апеляційному суді міста Львова відбулися слухання у справі щодо скасування тарифів на послуги теплопостачання. Про це «Гал-іnfo» повідомив голова Асоціації платників податків, депутат Львівської міської ради Теодор Дяків. «На засіданні судової колегії відбулися дебати і з об’єктивних причин - справа займає 4 томи - рішення суду буде оголошено лише 25 жовтня. Можна констатувати, що справа завершилась, суд винесе рішення, і, я сподіваюсь, на користь мешканців», - сказав Дяків.

За словами депутата, справа слухається 2 роки і 8 місяців, і Апеляційний суд вже п’ять разів скасовував рішення виконкому Львівської міськради, прийняті у жовтні 2003 – лютому 2005 років щодо встановлення тарифів на теплопостачання.
Нагадаємо, що зараз у суді знаходиться 34 800 справ на загальну суму 51 млн грн щодо заборгованості мешканців за спожиту теплоенергію, однак, як стверджує Дяків, значна частина цих боргів є штучна. За словами Дяківа, вони були створені під час переходу від розрахунків за теплопостачання залежно від площі квартири до плати за гігакалорію. «Якщо ми виграємо суд, то дамо можливість кожному мешканцеві, який має штучні борги, відхилити претензії теплопостачальних підприємств”, - говорить Дяків.
 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ