Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Арена Львів - найкомфортніший стадіон Євро-2012, - Лубківський

Відкриття «Арени Львів» - дуже важливий етап у підготовці до Євро-2012. Адже це останній, четвертий ключовий спортивний об’єкт, на якому безпосередньо відбуватимуться матчі майбутнього турніру.

Про це Інформаційному центру «Україна-2012» в ексклюзивному коментарі заявив директор Місцевого оргкомітету Маркіян Лубківський.

За його словами, УЄФА з нетерпінням чекав на цю подію. Керівництво Європейського футбольного союзу вражене і темпами зведення стадіону, і самовідданістю людей, задіяних у підготовці об’єкту. Треба віддати належне тисячам будівельників, які за півтора роки збудували нову європейську арену, зауважив директор турніру в Україні.

«На думку фахівців УЄФА, «Арена Львів» вже сьогодні претендує на статус одного з найкомфортніших арен з-поміж усіх восьми стадіонів Євро2012. Арена дуже зручна з точки зору управління великими людськими потоками, транспортної логістики. Вона комфортна для вболівальників, бо має дуже хорошу оглядовість, з кожного місця відчувається не тільки атмосфера, але й все, що відбувається на полі», - пояснив Маркіян Лубківський.

Керівник МОК пояснив, що попри те, що на львівському стадіоні залишається низка питань, які необхідно закінчити до початку турніру, найважливіше, що «Арена Львів» побудована і відкрита. Усі інші питання – облаштування прилеглої території, будівництво акредитаційної зони, добудова зони гостинності, під’їзди – будуть вирішені найближчим часом.

Нагадаємо, за день до відкриття на стадіоні ще монтували сидіння, а на момент відкриття на "Арені-Львів" був відсутній дах.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ