Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Арена Львів» прийме два найближчі матчі жіночої збірної України з футболу у відборі на ЧС-2019

8 та 12 червня у Львові національна жіноча збірна України з футболу проведе поєдинки відбору чемпіонату світу-2019 проти команд Данії та Швеції відповідно.

Ключові зустрічі у боротьбі за вихід на чемпіонат світу відбудуться на «Арені Львів» (на фото). Початок обох матчів о 19:00 за київським часом, повідомляє прес-служба ЛОДА.

Нагадаємо, відбір на ЧС-2019 синьо-жовті розпочинали також у місті Лева, щоправда, втративши перемогу у двобої з хорватками (1:1) на останніх хвилинах.

Далі на українок чекали виїзні поєдинки. 24 листопада підопічні Володимира Реви обіграли Угорщину (1:0), переможно завершивши 2017 рік. У квітні 2018 року «синьо-жовті» зіграли ще два матчі: 5 числа національна команда здобула переконливу перемогу над Хорватією (3:0), а 9 квітня у напруженому протистоянні поступилася фіналісту минулорічного Євро-2017 – збірній Данії (0:1).

Згідно з регламентом турніру, до фінальної частини Мундіалю-2019 напряму вийдуть переможці семи відбірних груп європейської кваліфікації. Чотири кращі володарі других місць за результатами матчів із першою, третьою та четвертою командами груп зіграють у поєдинках плей-оф. Ця стадія складатиметься з двох раундів по два матчі і визначить ще одного учасника чемпіонату світу-2019 від зони УЄФА.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ