Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Арена Львів» стала рекордсменом за кількістю проведених футбольних матчів

Як повідомили в прес-службі Львівської міської ради, «Арена Львів» стала рекордсменом за кількістю проведених футбольних матчів.

Сьогодні, 30 травня, стадіон «Арена Львів» був внесений до Реєстру рекордів за показником «Найбільша кількість проведених матчів на стадіоні впродовж 31 дня», при цьому бралась до уваги кількість матчів проведена за період з 01.04.16. до 01.05.16. За цей час на львівській арені було зіграно 8 офіційних матчів з футболу та проведено 5 передматчевих тренувань. Відзнаку про побиття рекорду отримав директор ДП «Арена Львів» Денис Ринський.

«Цей футбольний сезон був доволі успішним для «Арени Львів», адже наш стадіон став домашнім одразу для двох українських клубів – ФК «Шахтар» (Донецьк) та ФК «Карпати» (Львів). Особливо насиченим видався квітень, коли за місяць було проведено лише 8 офіційних матчів, не враховуючи інші навантаження на поле. Хочу відзначити високий професіоналізм усіх служб, що відповідали за якість газону і організацію цих матчів та подякувати їм за добре проведену роботу. Вважаю, що внесення до Реєстру рекордів стало гідною винагородою для усієї команди «Арени Львів» У майбутньому, ми зробимо все для того, щоб перевищити цей показник», - відзначив директор стадіону «Арена Львів» Денис Ринський.

Загалом протягом поточного футбольного сезону «Арена Львів» став домашнім стадіоном одразу для двох українських топ-клубів – ФК «Шахтар» (Донецьк) та ФК «Карпати» (Львів). При цьому гірники проводили тут як матчі внутрішнього чемпіонату, так і Ліги Європи, а зелено-білі грали на полі «Арени» усі домашні матчі Чемпіонату України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ